SIKERKÓD

"A sikeres embert a sikertelentől végül is egyetlen dolog különbözteti meg: előbbi hajszálpontosan tudja, hogy mit akar. Kristálytisztán látja, mit kell tennie érte, és meg is teszi. Az utóbbi pedig… nos, ő általában bűnbakot keres vagy önigazolást, és fűnek-fának panaszkodik. A sikeres embert a céljai mozgatják. A sikertelen a céltalanságba fásul bele.
A SIKERKÓD egy fantasztikus tanfolyam! Vegyél részt, ha sikeres akarsz lenni! Jegyek kaphatók: Hattyúház (I. ker., Hattyú u. 14.), Szebb Életért Központ (VIII. ker., Fiumei út 4.), illetve telefonon is megrendelhető: 1/488-0118. Agykontroll tanfolyamot nem végzettek is részt vehetnek.
"Ezt a módszert már több csoportnak végigtanítottam, és fantasztikus élmény volt látni, amint a kollégáim, barátaim a saját kezükbe veszik a sorsuk alakítását és aztán néhány héttel később már igazi sikertörténetekkel jönnek vissza hozzám. Ezt az élményt szeretném megosztani Veled is. Tervezd újra az életedet! Képzeld el, hogy a belső GPS-edbe csak bepötyögöd legmerészebb céljaidat, és a szerkezet el is visz oda – legyen az egy luxusnyaralás, vagy egy új munkahely, fizetésemelés (vagy megduplázott bevétel), egy harmonikus kapcsolat, új barátságok, az egészséged visszaszerzése, néhány leadott kiló vagy éppen egy középfokú nyelvvizsga!” (Szalay Ádám)

A SIKERKÓD TANFOLYAM UTÁN

Több, mint egy éve foglalkozom a siker témájával, nem vagyok teljesen kezdő ezen a területen. Olvastam néhány könyvet, meghallgattam néhány előadást, mindegyik a hasznomra vált. Mit nyújtott a Sikerkód tanfolyam? Segített beállítani a belső GPS-emet a célom irányába. Rávilágított néhány szempontra, amit eddig rosszul alkalmaztam. Megtanultam, hogy a célt konkrétan kell meghatározni, határidőt kell kitűzni. És tanultam néhány hasznos módszert, amivel naponta tudom táplálni, hogy ne veszítsem el a hétköznapok forgatagában. Sok hozzám hasonló lelkes emberrel találkoztam, akik tenni is hajlandók azért, hogy sikeresek legyenek.
Mi történt azóta? Húha! Az első hónapban annyi munkám volt, hogy ki sem láttam belőle. Mondják, hogy a siker néha munkaruhában köszönt be. Hát igen, kell tennünk érte egy s mást. Hamarosan a bevételt is számolhattam.
Van egy jó hírem: több vidéki városban is van ilyen tanfolyam. Nézd meg a sikerkod.hu weblapon!

1 megjegyzés:

  1. Én ott voltam 2 hete és felemelő élmény volt, ahogy kitárulkozott előttem a világ!! :)

    Rájöttem mit szeretnék én igazán és kaptam egy hatalmas lökést, rengeteg segítséget az álmaim megvalósításához.

    Hálásan köszönöm, hogy elindítottatok az én 'Sárgaköves' utamon a céljaim felé!!! :-)

    VálaszTörlés